F2c62e82f2801bbd6e6331ced75ed168e800d3303aca9ecf6dec53325d870616

Lidmaatschap

De Seven Hills Runners Club bestaat uit ongeveer 35 tot maximaal 40 lopers en loopsters. Zij vervullen een leidinggevende positie bij bedrijven en non-profitorganisaties in het Rijk van Nijmegen. Het loopniveau van de leden varieert van beginners tot gevorderde lopers. Bij allen staat het plezier in hardlopen en betrokkenheid bij de Zevenheuvelenloop voorop. Het lidmaatschap van de Seven Hills Runners Club kan een mooie start zijn van een gezonder leven. Er wordt gewerkt aan een goede conditie onder deskundige begeleiding in een gezellige en informele omgeving.

Hoe werkt het lidmaatschap?

Elk lid van de Seven Hills Runners Club neemt deel op persoonlijke titel, maar is verbonden en wordt voorgedragen door de organisatie waarvoor hij of zij werkt. Deze organisatie doneert jaarlijks een fiscaal aftrekbaar bedrag van € 1.450,- waarvan een deel wordt gebruikt voor de sponsoring van Team Zevenheuvelen. Het Laatste jaar van het lidmaatschap is het kalenderjaar waarin de wettelijke AOW-leeftijd bereikt wordt. Opzegging van het lidmaatschap (anders dan door beëindiging op basis van AOW-leeftijd) dient voor 1 december te geschieden.

Het bestuur beslist over de acceptatie van nieuwe leden, waarbij onder andere het principe van branche-exclusiviteit wordt toegepast. Van de leden wordt verwacht dat zij regelmatig komen trainen en zich ook inzetten bij het (mede) organiseren van clubactiviteiten.