519E4daeaf75366be5e8c3c748e81a4783fc7473906209bc77617e09f1254aa5

Wie zijn wij

’t buitenbeentje onder de businessclubs

De Seven Hills Runners Club bestaat uit een exclusief gezelschap van ongeveer 35 hardlopende ondernemers en managers uit het bedrijfsleven, overheden en non-profitorganisaties in de regio Nijmegen. Onder begeleiding van een ervaren trainer treffen we elkaar iedere twee weken op zondagochtend om 9.00 uur voor een sportieve, maar vooral ook gezellige training. We verzamelen bij onze thuisbasis: Golfbaan 'Het Rijk van Nijmegen' in Groesbeek. Na de training is er gelegenheid om te douchen en sluiten we de ochtend af met een brunch. Tijdens deze afsluiting wordt er gezellig met elkaar bijgepraat en vinden er regelmatig (bedrijfs)presentaties plaats.

Ontstaan

De Seven Hills Runners Club is opgericht in 1995. Vier mannen besloten om meer aandacht te geven aan hardlopen in regio Nijmegen. Zo werden Ton Lenting, Martin Buitinck, Herman Koopman en Henk Stevens The Founding Fathers van de Seven Hills Runners Club. De koppeling aan de Zevenheuvelenloop was natuurlijk snel gemaakt, die toen nog weinig sponsors uit de regio had. De Seven Hills Runners Club bracht daar verandering in, en doneerde toen nog guldens aan de Zevenheuvelenloop. 

Door de jaren heen is de businessclub uitgegroeid tot een atypisch gezelschap: business staat niet voorop, maar een netwerk van ondernemers die gezond, fit en betrokken bij de regio willen blijven. Er is een mooie balans tussen vriendschap en ondernemerschap. Met elkaar al hardlopend ontspannen, dat typeert de Seven Hills Runners Club. Dat verklaart ook onze slogan: 't buitenbeentje onder de businessclubs!

Doelstelling

Via de hardloopsport verbinden wij zakelijke en maatschappelijke contacten met elkaar. We hebben een bijzondere band met Stichting Zevenheuvelenloop en we steunen jong hardlooptalent van Team Zevenheuvelen in de vorm van sponsoring.

Daarnaast zetten wij ons in om de hardloopsport te promoten. De fitheid en vitaliteit van werknemers binnen onze bedrijven en organisaties vinden wij een belangrijk onderwerp. Naast het sporten, is gezelligheid ook een doel. We organiseren regelmatig andere sportieve en gezellige activiteiten, zoals het clubweekend, een running diner en een afterparty na de Zevenheuvelenloop.

Het bestuur bestaat uit

Maria Hopman (voorzitter)

Esther Lamers (penningmeester)

Fabienne Baggerman (secretaris)

Adelbert Smal (bestuurslid)

Het secretariaat wordt verzorgd door CB Office Service, Sandra Hagenbeek