Whatsapp Image 2022 07 19 At 4.20.50 PM

Running Dinner 2022

Running Dinner 2022

Bij de Seven Hills Runners Club draait het niet alleen maar om fanatiek hardlopen, maar ook om gezelligheid. Daarom organiseren we elke twee jaar een running dinner om even goed de tijd voor elkaar te nemen!

Dit jaar begonnen we bij Maria Hopman thuis in Groesbeek. We hadden ontzettend geluk met het weer, dus we konden heerlijk vertoeven in de tuin. Met een borreltje hebben we genoten van het voorgerecht. Vervolgens zijn we opgesplitst in drie groepen, die vertrokken naar Annegien Canoy, Pauline Awater en Esther Lamers, verspreid over Berg en Dal, Groesbeek en Nijmegen. We verplaatsten ons verrassend genoeg niet hardlopend, maar met de fiets! 

Bij aankomst serveerden de gastvrouwen het hoofdgerecht, wat pico bello geregeld was. Maar, de magen zaten nog niet helemaal vol. We kwamen rond 9 uur ’s avonds weer met z’n allen samen bij Hans Croes voor een lekker nagerecht.

Een running dinner is een mooie gelegenheid voor goede gesprekken. Partners van leden zijn ook welkom, waardoor je elkaar nog beter leert kennen. Met de korte fietstochtjes tussendoor geniet je daarnaast van Nijmegen en omgeving. Het was dus een geslaagde running dinner dit jaar!