1662711041377

Onze nieuwe website staat live!

Onze nieuwe website staat live!

Zoals je kan zien, heeft onze website een flinke make-over gekregen! De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe stijl. Wat is er allemaal veranderd?

Eenheid in ontwerp

Misschien hebben de scherpe runners onder ons het al gezien, maar het ontwerp van de website is niet helemaal uniek. Samen met stichting Zevenheuvelenloop is er een stijl ontworpen die wordt toegepast bij alle partners. Kijk maar eens op de website van NN Zevenheuvelenloop of Team Zevenheuvelen, en zoek de overeenkomsten!

Wat is er veranderd?

Hoe zag de oude website er ook alweer uit? Die was groen met geel. Mooie kleuren, maar sinds ons jubileumjaar past oranje beter bij ons. Dit was de kleur van onze allereerste clubkleding, en we dragen hem nu met trots weer.

Wat is er te lezen en te zien?

Op de nieuwe website vind je alle informatie over wie wij zijn en wat we doen. Onze doelstellingen, reden van bestaan en faciliteiten worden uitgelicht. Daarnaast zijn de ledenpagina’s geüpdatet. Alle runners hebben weer een mooi verhaal en frisse foto’s. Verder vind je op de nieuwspagina actuele artikelen over onze activiteiten. Tot slot kunnen mensen die interesse hebben om lid te worden een lidmaatschapsformulier invullen.  

Dat was de nieuwe website in een notendop. Klik vooral even rond om hem goed te bekijken. Wist je dat we ook actief zijn op social media? Hier posten we trainingen en ander leuk nieuws. Volg ons op LinkedIn en/of Instagram.