1662711041954

Clubweekend Zuid-Limburg 2021

Clubweekend Zuid-Limburg 2021

Dit jaar was het de beurt van onze runners Henk Albers en Henk Scholten om het clubweekend te organiseren. De bestemming was Zuid-Limburg: een locatie met prachtige natuur voor onze sportieve activiteiten.

Wat doen we eigenlijk op zo'n clubweekend?

Maar hoe ziet een standaard clubweekend er bij de Seven Hills Runners Club er eigenlijk uit? Elk 3e of 4e weekend van september worden alle leden plus aanhang uitgenodigd voor een sportief weekendje weg. Afhankelijk van de locatie gaan een aantal leden er door middel van een estafette heen. De een gaat lopend, de ander fietsend. Als iedereen op de vrijdag is aangekomen, wordt het weekend afgetrapt met een welkomstborrel, een uitgebreid diner en een gezellig avondprogramma.

De zaterdag staat altijd in het teken van een sportieve activiteit, waarbij we een keertje níét gaan hardlopen. De zaterdagavond is vaak een vrolijke avond waarop de runners hun hardloopschoenen inruilen voor hun dansschoenen! Zondagochtend doen we natuurlijk de traditionele training. De mensen die hier geen behoefte aan hebben, maken een mooie wandeling. Dit sluiten we af met een brunch, en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan.

Sportief in Limburg

In Zuid-Limburg hadden we dit jaar heerlijk weer. Perfect voor de zaterdagmiddagactiviteit: een fietstocht. De leden waren verdeeld in 8 groepen en konden kiezen uit fietstochten van 25, 30 of 40 kilometer. En de zaterdagavond is te beschrijven in drie woorden: dansen, drank en gezelligheid 😉. Zondag hadden we onze vertrouwde training in de prachtige natuur van Limburg, met glooiende heuvels en mooie bossen! Een mooie afsluiting van een gezellig weekend.