F2c62e82f2801bbd6e6331ced75ed168e800d3303aca9ecf6dec53325d870616

Clubweekend Papendal 2019

Clubweekend Papendal 2019

Ons traditionele clubweekend was dit jaar dichtbij én in een sportieve omgeving: Sportcentrum Papendal. De plek waar topatleten en bijna-top-atleten (runners van de SHRC) zich prima mengen. De inmiddels traditionele start wordt uitgevoerd door de echte bikkels, die er al lopend naartoe gaan (estafette). Het avondprogramma omvatte een boeiende presentatie van chef-kok Erik ten Veldhuizen over gezonde voeding, die we daarna natuurlijk mochten nuttigen. De traditionele disco volgde.

Zaterdag was het vroeg opstaan en actief aan de slag. In de ochtend waren twee clinics voorzien: handboogschieten en rolstoelbasketbal. Na de lunch gevolgd door een workshop van sportpsycholoog Rico Schuijers over focus en beter presteren. De avond brachten we door met heerlijk eten en goede wijn in restaurant ‘Graaf Otto’ in Arnhem.

En de zondagochtendtraining was bijzonder. We hadden namelijk niet onze reguliere training, maar een clinic van oud topatleet Marco Koers. Met oefeningen om ons lijf los te maken en houden, waar enkelen van ons nog dagen plezier van hadden. Gevolgd door een leuk hardlooprondje in en om Papendal.

Kortom, een top(sport) weekend!