C4cfb7aa789bfd6876effa6e4abeca02928d149ecc254da23c6fdade1b4155ef

Jos Pronk

Een fanatiek baasje

Een fanatiek baasje in alle opzichten, dat is hoe ik mezelf omschrijf. Ik pak daarom veel dingen met passie en plezier aan. 
Nadat ik mijn Leisure & Hospitality opleiding succesvol heb afgerond, ben ik aan de slag gegaan bij de taxionderneming van mijn ouders. Ondernemen, kun je wel stellen, dat is er met de paplepel ingegoten. Toch wilde ik graag mijn horizon verbreden en daarom ben ik gaan reizen door Cuba, om de Spaanse taal eigen te maken. Mede door mijn reis heb ik ontdekt dat ik door wilde pakken in de hospitality branche. Uiteindelijk ben ik met een omweg in Nijmegen beland, om daar de opleiding Sommelier en Horeca Management te volgen aan het Linnartz college. Tijdens deze studie heb ik werkervaring opgedaan bij wijnhandel “In de Blauwe druif”. Na 2 jaar heb ik de studie afgerond en was ik toe aan een volgende stap. Via via ben ik terecht gekomen bij hotel Oranjestaete. Daar heb ik alle facetten doorlopen en ben ik uiteindelijk hotelmanager geworden. In de tussentijd heb ik nog een paar jaar werkervaring opgedaan bij grote hotelketens in Uruguay en Argentinië (Hilton).

Via de oprichter van SHRC, Ton Lenting, ben ik terecht gekomen de Runnersclub. Verder ben ik in mijn vrije tijd erg sportief; zwemmen, fitnessen en hardlopen doe ik graag. Ik voelde me na een keer meelopen gelijk thuis bij SHRC.