C4cfb7aa789bfd6876effa6e4abeca02928d149ecc254da23c6fdade1b4155ef

Harry van der Zanden

Met kleine stappen kun je samen veel kilometers maken

In de jaren ’80 besloot ik te gaan voor het meubelmaken; het werken met hout. Als startend bedrijf is het nog niet zo makkelijk om daar een goede klantenkring in op te bouwen. Daarom was het voor mij een logische stap om houten vloeren hiermee te combineren. Na al die jaren is dat uitgegroeid tot een bedrijf met zes vaste krachten en een netwerk van ZZP'ers. Neerlandia Houten Vloeren staat in de regio al meer dan dertig jaar bekend als een ambachtelijk vloerenbedrijf. Particuliere, maar ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor houten vloeren. Bamboe, kurk, PVC en laminaat hebben we ook in de collectie.

We begeleiden de klant bij iedere stap in het proces. Van de keuze tot de uitvoering, én bij het onderhoud na de plaatsing. Ook voor renoveren en het herstellen van schades weten mensen ons te vinden. Dit alles doen we met een team van professionele, ervaren parketteurs die het ambacht tot in de puntjes beheersen. Onze slogan is niet voor niets: een ambachtelijke kijk op parket.

Om fit en gezond te blijven is hardlopen een mooie combinatie met mijn werk. Mijn hoofd leeg maken na een intensieve werkdag zorgt ervoor dat ik de volgende dag er weer goed tegenaan kan. Ik vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen, vandaar dat ik ook regelmatig vrijwilligerswerk doe voor Frame Runners in Nijmegen. Zij maken het mogelijk voor mensen met een handicap om bij een atletiekclub te sporten.