C4cfb7aa789bfd6876effa6e4abeca02928d149ecc254da23c6fdade1b4155ef

Adelbert Smal

#gloedinjevel

Als organisatie wil je waarde toevoegen, van betekenis zijn, impact hebben en grenzen verleggen voor een betere samenleving. En wij? Als communicatiebureau in Nijmegen helpen we om jouw verhaal te vertellen, connectie te maken en mensen voor je te winnen. Zodat jij je ambities waarmaakt. Gloedcommunicatie is een veelzijdig en creatief fullservice communicatiebureau. Wij adviseren over communicatievraagstukken, bedenken concepten en creëren tal van on- en offlinemedia. Van bedrijfsbladen en brochures, websites en digitale magazines tot crossmediale campagnes en evenementen.

Vitaliteit is een belangrijke waarde voor Gloed. Gloed brengt mensen in beweging, letterlijk en figuurlijk. Zo doen de collega’s bij Gloed veel sportieve dingen samen, zoals het lopen van de Zevenheuvelennacht, samen fietsen en het kennismaken met elkaars sporten. Daarnaast richt Gloed zich op communicatie en gedragsbeïnvloeding met betrekking tot duurzame mobiliteit. Verder is Gloed betrokken bij het Vierdaagse magazine.

Ik zit in het bestuur van Team Zevenheuvelen. Met plezier draag ik mijn steentje bij als verbinder tussen de SHRC en Team Zevenheuvelen om jonge hardlooptalenten een stap verder te helpen in de ontwikkeling als topsporters. Zelf loop ik graag hard, omdat het voor mij een soort uitlaatklep is en ik mijn gedachten goed kan ordenen. Ik vind het fijn om de mooie omgeving van Nijmegen hardlopend te verkennen. Verder geniet ik van het hardlopen bij de SHRC, omdat ik het leuk vind om met anderen samen te sporten en ervaringen over elkaars bedrijven en maatschappelijke thema’s te delen.